Hvor kan jeg downloade mine sikkerhedskopier i Windows Hosting?

Sådan downloader du sikkerhedskopifiler, som du opretter manuelt ved hjælp af Backup Manager på din Windows -hostingkonto.

Bemærk: Du skal oprette en sikkerhedskopifil, før du kan downloade den. Du kan få yderligere oplysninger iSikkerhedskopiér min hjemmeside i Windows Hosting .

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter ved siden af Webhosting skal du klikke på trekanten for at se listen over dine hostingkonti.
  3. Ved siden af den Plesk -hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer .
  4. Klik på Backup Manager .
  5. Ved siden af den sikkerhedskopifil, som du vil downloade, skal du klikke på den grønne pil for at downloade filen til din computer.

Eller du kan downloade en sikkerhedskopifil ved database ved at klikke på Flere handlinger > Database -sikkerhedskopier og derefter klikke på den grønne pil ved siden af den sikkerhedskopi af database, du vil downloade.