GoDaddy-hjælp

Which MySQL features do you disable on hosting accounts?

Some MySQL database features are not enabled on our shared hosting servers. Below is a comprehensive list of disabled features.

  • bdb_shared_data
  • flush
  • have_openssl
  • innodb_fast_shutdown
  • innodb_log_archive
  • locked_in_memory
  • log
  • log_slave_updates
  • log_slow_queries
  • log_update
  • low_priority_updates
  • lower_case_file_system
  • myisam_recover_options
  • new
  • query_cache_wlock_invalidate
  • skip_networking
  • skip_show_database

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.