Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

WHOIS redigeret

Når du søger efter domæneoplysninger på nogle WHOIS -databaser, vil du måske se visse felter blive redigeret. Dette er for at beskytte indehaveren af privatlivets fred og er baseret på principperne i gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger. Nogle virksomheder, såsom GoDaddy, begrænser de viste felter i stedet for at redigere oplysningerne. Du kan føje beskyttelse af personlige oplysninger til dit domænenavn for at beskytte dine domæneoplysninger for domæner, der er registreret hos os.