Hvorfor tilmelder jeg mig reelle bruger -metrics?

Vores mål hos GoDaddy er at forsyne vores kunder med produkter med høj ydeevne. En af måderne vi gør dette på er ved brug af Real User Metrics (RUM). RUM giver os mulighed for at identificere interne flaskehalse og optimeringsmuligheder ved at indsætte et lille stykke javascript -kode på kundens hjemmesider.

Uddraget af javascript -kode giver os mulighed for at måle og spore ydeevnen på dit website og indsamler oplysninger såsom forbindelsestid og sideindlæsningstid. Vi indsamler ikke nogen brugeroplysninger med RUM. De data, vi indsamler, giver os mulighed for at forbedre vores systemer, optimere DNS -opløsning, forbedre netværksrouting og serverkonfigurationer.

Er jeg tilvalgt som standard?

Kunder i USA og bruger cPanel Shared Hosting eller cPanel Business-hosting er tilvalgt for at give RUM-data. RUM -data indsamles via et lille javascript -kodestykke, som vi indsætter på din hjemmeside. De fleste kunder vil ikke opleve problemer, når de tilmelder sig RUM, men det anvendte javascript kan medføre problemer, herunder langsommere sitets ydeevne eller et brudt/inoperabelt website.

Hvis du bruger Googles AMP (Accelerated Mobile Pages Project), har du sider, der slutter med flere slutter tags, eller hvis dit websites ydeevne er langsommere, kan du måske fravælge RUM.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på GoDaddy Analytics i kontoens kontrolpanel øverst til venstre på siden.
  4. Nederst på siden skal du vælge Nej, jeg vil ikke deltage i programmet og derefter klikke på Bekræft . Javascript -kodestykket fjernes fra dit website umiddelbart efter du fravælger det.