SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Windows cmd: 'signtool' genkendes ikke som en intern eller ekstern kommando, et operativt program eller en batchfil

Bemærk: Fra d. 1. juni 2021 udsteder eller fornyr GoDaddy ikke længere certifikat til kodesignering eller Driver Signing Certificates. Hvis du allerede ejer et certifikat til kodesignering eller Driver Signing Certificates, vil du være ude af stand til at få tildelt en ny nøgle efter 1. juni 2021. Alle certifikater, som er udstedt før 1. juni 2021, forbliver gyldige, til de udløber.

Mens du forsøger at signere kode ved hjælp af en kode eller driversigneringscertifikat via cmd.exe ved brug af SignTool, modtager du måske følgende fejlmeddelelse:

'signtool' genkendes ikke som en intern eller ekstern kommando, et operativt program eller en batchfil

Denne fejl betyder, at den eksekverbare SignTool ikke er tilgængelig igennemcmd.exe .

Løsning

Føj stien til signtool.exe til dit system PATH.

Find stien til signtool.exe

1. I Windows Stifinder skal du søge efter signtool.exe
  2. Højreklik på resultatet, og vælg derefter Åbn filplacering .
  3. Klik på adresselinjen i Windows Stifinder, og kopiér den sti, der vises der.

Tilføj signtool.exe til din systemsti

1. Start cmd.exe .
  2. Føj stien til signtool.exe til dit system PATH:
    set PATH = " stien til signtool.exe, som du kopierede i det sidste afsnit ";%PATH%
Advarsel:

Denne løsning fungerer kun, indtil du lukker denne forekomst af cmd.exe. Hvis du lukker og genstarter cmd.exe, skal du føje signtool.exe til dit systems sti igen.