Windows: Installér kode/Driver Signing Certificate og opret PFX-fil

Bemærk: Fra d. 1. juni 2021 udsteder eller fornyr GoDaddy ikke længere certifikat til kodesignering eller Driver Signing Certificates. Hvis du allerede ejer et certifikat til kodesignering eller Driver Signing Certificates, vil du være ude af stand til at få tildelt en ny nøgle efter 1. juni 2021. Alle certifikater, som er udstedt før 1. juni 2021, forbliver gyldige, til de udløber.

Efter bekræftelse af din kode og anmodning om Driver Signing Certificate bliver dit certifikat udstedt. Du kan derefter downloade dit certifikat, installere det i Microsoft Management Console (MMC), og oprette en PFX-fil. Derefter bruger du denne PFX-fil til at signere din kode med Microsoft SignTool (kodesignering) eller Visual Studio (driversignering).

Advarsel: For at oprette PFX-filen, skal du bruge den samme maskine, som du brugte til at generere din CSR.

Download dit certifikat

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater, og vælg Administrer ud for det certifikat, du vil downloade.
  3. Under Download certifikat skal du vælge en Servertype og dernæst vælge Download zip-fil.
  4. Åbn ZIP-filen og flyt den fil, som slutter med SHA2.spc til et tilgængeligt sted.

Bemærk: For Windows Vista-drivere skal filen, som slutter med SHA1.spc, bruges.

For Windows 7-drivere skal brugerne installere denne rettelse for at bruge din driver, som er signeret med SHA-2.

Installér dit certifikat i MMC

1. I din søgefunktion i Windows skal du indtaste mmc og derefter vælge den for at starte applikationen Microsoft Management Console.
  2. Udvid Certifikater (lokal computer), Personlig.
  3. Højreklik på Certifikater og gå derefter til følgende menuer: Alle opgaver > Importér.
  4. Vælg Næste.
  5. Søg efter SPC-filen – for at finde den, skal du ændre filtypen til PKCS # 7-certifikater (*.spc, *.p7b).
  6. Vælg Næste.
  7. Vælg Placer alle certifikater i følgende certifikatlager og sørg for, at værdien er Personlig.
  8. Vælg Udfør.

Opret PFX-filen

For at oprette en PFX-fil (som du skal bruge med SignTool eller Visual Studio), skal du kombinere din certifikatsfil og private nøgle i MMC.

1. I MMC højreklikker du på dit certifikat (det almindelige navn er vist i kolonnen Udstedt til), og derefter vælger du Eksportér.
  2. Vælg Næste.
  3. Vælg Ja, eksporter den private nøgle.
  4. Under Personlig informationsudveksling ... vælges Medtag alle certifikater i certifikatstien, hvis det er muligt.
  5. Indtast og bekræft en stærk adgangskode for at sikre certifikatet, og vælg derefter Næste.
  6. Søg til en placering, hvor den kombinerede fil skal gemmes, og vælg derefter Næste.
  7. Vælg Udfør.

PFX-filen er nu gemt lokalt på din computer.

Næste trin

Det næste trin afhænger af hvilken type certifikat, du bruger:

‌Certifikattype‌‌ Benyt disse instruktioner ...
Kodesignering SignTool: Signer Windows -kode med et code signing -certifikat
Driversignering Visual Studio: Signer Windows -drivere med et driversigneringscertifikat