Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Windows: Installer kode/driversigneringscertifikat, og opret PFX -fil

Efter verificering af din kode eller anmodning om certifikat til driverunderskrift udsteder vi dit certifikat. Du kan derefter downloade dit certifikat, installere det i Microsoft Management Console (MMC) og oprette en PFX -fil. Du skal derefter bruge denne PFX -fil til at signere din kode med Microsoft SignTool (kodesignering) eller Visual Studio (driversignering).

Advarsel:

For at oprette PFX -filen skal du bruge den samme maskine, som du brugte til at generere din CSR .

Download dit certifikat

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater, og vælg Administrer ud for det certifikat, du vil downloade.
  3. Under Download certifikat skal du vælge en Servertype og dernæst vælge Download zip-fil.
  4. Åbn ZIP -filen, og flyt den fil, der slutter med SHA2.spc, til en tilgængelig placering.

Bemærk: For Windows Vista -drivere skal du bruge filen, der slutter på SHA1.spc .

I Windows 7-drivere skal dine brugere installere denne programrettelse for at bruge din driver signeret med SHA-2.

Installer dit certifikat i MMC

1. I din søgefunktion i Windows skal du indtaste mmc og derefter klikke på den for at starte programmet Microsoft Management Console.
  2. Udvid certifikater (lokal computer) , personlig .
  3. Højreklik på Certifikater , og gå derefter til følgende menuer: Alle opgaver > Importér .
  4. Klik på Næste.
  5. Søg efter SPC -filen - for at finde den skal du ændre filtypen til PKCS #7 -certifikater ( *.spc, *.p7b) .
  6. Klik på Næste.
  7. Vælg Placer alle certifikater i følgende lager og sørg for, at værdien er Personlig .
  8. Klik på Færdig.

Opret PFX -filen

For at oprette en PFX -fil (som du vil bruge med SignTool eller Visual Studio) skal du kombinere din certifikatfil og din private nøgle i MMC.

1. I MMC skal du højreklikke på dit certifikat (værdien for dit almindelige navn vises i kolonnen Udstedt til ) og derefter klikke på Eksportér .
  2. Klik på Næste.
  3. Vælg Ja, eksportér den private nøgle .
  4. Under Personal Information Exchange ... skal du vælge Medtag alle certifikater i certificeringsstien, hvis det er muligt .
  5. Indtast og bekræft en stærk adgangskode for at sikre certifikatet, og klik derefter på Næste .
  6. til en placering for at gemme den kombinerede fil, og klik derefter på Næste .
  7. Klik på Færdig.

PFX -filen er nu gemt lokalt på din computer.

Næste trin

Det næste trin du bruger, afhænger af, hvilken type certifikat du bruger:

Certifikattype Brug disse instruktioner ...
Kodesignering SignTool: Signer Windows -kode med et code signing -certifikat
Underskrift af driver Visual Studio: Signer Windows -drivere med et driversigneringscertifikat