Windows-telefon: Konfigurer e-mail

Du kan nu bruge Office 365 fra GoDaddy på din Microsoft Windows-telefon til både e-mail og kalendere.

1. På skærmbilledet Start, svirp til venstre, og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på e-mail + konto.
  3. Tryk på Tilføj en konto, og tryk derefter på Outlook.

Visse telefoner har måske Exchange eller Office 365 i stedet for Outlook.

4. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og tryk på Log ind.

Windows Phone forsøger at konfigurere din e-mailkonto automatisk. Gå til punkt 8, hvis det lykkes.

5. Hvis du ser meddelelsen, Vi kunne ikke finde dine indstillinger, så tryk på Avanceret, og indtast derefter følgende oplysninger:
    Felt Før følgende...
    E-mailadresse Indtast den fulde e-mailadresse til din konto.
    Adgangskode Indtast adgangskoden til din konto.
    Brugernavn Indtast igen den fulde e-mailadresse til din konto.
    Domæne Indtast kun det, der følger efter @-symbolet, i din e-mailadresse. F.eks. smarteksempel.com
    Server Indtast outlook.office365.com
  6. Vælg Server kræver kryptering (SSL).
  7. Tryk på Log ind.
  8. Tryk på OK hvis Exchange ActiveSync beder dig om at håndhæve politikker eller konfigurere en adgangskode.

Nemt, ikke sandt? Tryk på Mail Ikonet Mail på Windows-telefon, og du skulle se dine meddelelser der. Skriv en e-mail og send den til dig selv, for at sikre dig, at du kan sende meddelelser.