Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Wix: Skift dine MX -fortegnelser

Hvis dit domæne er registreret hos Wix, skal du opdatere dine MX -poster der.

1. Log ind på din Wix -konto .
  2. Klik på Domæner under Abonnementer .
  3. Klik på Avanceret under Mine domæner .
  4. Klik på Rediger DNS .
  5. Tilføj følgende DNS -fortegnelser:
  6. Klik på Gem DNS .

Du kan kontakte Wix kundesupport på 1 (800) 600-0949, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Næste trin

• Det kan tage op til 48 timer, før ændringer i MX -poster træder i kraft. Giv det tid, og prøv at sende dig selv en e -mail for at kontrollere, at din løsning virker.