Bekræft mit domæneejerskab hos en anden virksomhed

Hvis du vil konfigurere din Microsoft 365 -e -mailadresse med et domæne hos en anden virksomhed (ikke hos GoDaddy), skal du ændre dine DNS -indstillinger to gange: Først med en TXT -bekræftelsesregistrering for at bekræfte dit domæneejerskab og derefter med resten af din Microsoft 365 DNS -fortegnelser til at bruge dit domæne med Microsoft 365.

Trin 1: Find din TXT -fortegnelse

Find først din TXT -postværdi i din E & Office -dashboard. (Hvis du kom til denne artikel fra siden "Bekræft dit ejerskab af domæne", skal du springe videre til næste afsnit).

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Øverst på dit dashboard kan du se et banner, der siger, at vi ikke kan oprette din e -mail, før du bekræfter dit domæne. Vælg Hjælp mig med at ordne dette. Du får vist en side med din TXT -fortegnelse.
    Hjælpen med at rette dette i banneret på dashboardet.

Trin 2: Tilføj og opdater din TXT -fortegnelse

1. Log på din konto med din nuværende DNS -vært.
  2. Find, hvor du vil tilføje en TXT -fortegnelse. (Nedenfor er der en vejledning i at opdatere dine DNS -fortegnelser for udbydere, som kunder ofte bruger.)
  3. Indtast den TXT -fortegnelse, som du fandt i din e & Office Dashboard tidligere .
  4. Du kan bekræfte din TXT -fortegnelse ved at gå tilbage til E & Office Dashboard, og vælg derefter Jeg er færdig .

De fleste DNS -ændringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt. Når dit domæneejerskab er bekræftet, får du vist resten af vejledningen for at fortsætte med at konfigurere din Microsoft 365 -e -mail.