Skift PHP-indstillinger for min hostingkonto

Hvis PHP-standardindstillingerne på din hostingkonto ikke opfylder din hjemmesides eller apps krav, kan du følge denne vejledning, der fortæller dig, hvordan du ændrer dine PHP-indstillinger.

Bemærk: Alle vores delte hostingplatforme benytter sig af en .user.ini-fil til PHP-direktiver. Det er ikke alle INI-indstillinger, der kan ændres i en .user.ini. Ændringer er begrænset til indstillinger i tilstandene PHP_INI_PERDIR og PHP_INI_USER fra listen over php.ini-direktiverne på PHP.net.
  1. Læs vores artikel om PHP-initialiseringsfiler.
  2. Tilgå filhåndtering Webhotel (cPanel) | Windows-hosting (Plesk) | Administreret WordPress | VPS
  3. Led efter filen .user.ini i rodmappen. Det er den fil, du skal redigere i næste trin.

Hvis du ikke kan finde filen i rodmappen, kan du bruge en teksteditor (f.eks. cPanels indbyggede filhåndtering) til at oprette filen og gemme den i rodmappen. Sørg for at navngive filen .user.ini.

4. Rediger filen:

Eksempel:

memory_limit = 128M
    max_input_vars = 2000
    upload_max_filesize = 64M
    post_max_size = 64M
    max_execution_time = 120

Bemærk: Du kan få mere detaljerede oplysninger om disse PHP-indstillinger i PHP-dokumentationen til de vigtigste php.ini-direktiver.

5. Brug en phpinfo-fil til at bekræfte, at ændringerne er gennemført.

Flere oplysninger

Relaterede produkter