Ændringer af WordPress -konfigurationsfil

Sommetider opfylder standardindstillingerne for WordPress eller din hostingkonto ikke behovet for dit websites plugins eller tema, og du vil gerne ændre dem. Når du ændrer konfigurationsfiler, har du to muligheder:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Aktivér et specificeret PHP -modul
  • Skift uploadgrænse for en WordPress-hjemmeside (PHP-indstilling)
  • Skift hukommelsesgrænser for at reducere timeouts (PHP-indstilling)
  • Rediger værdien af en PHP -indstilling
  • Aktivér eller deaktiver fejlfindingstilstand
  • Opret en konfigurationsfil
    • .htaccess
    • .user.ini
    • php.ini
    • web.config
  • Deaktiver wp_cache
  • Generér godkendelsesnøgler til WordPress-konfigurationsfil
  • Fjern ftp-prompten, når du installerer eller opdaterer et plug-in

Gør det selv

Du kan selv opdatere indstillingerne ved at bruge artiklen i tabellen herunder til at opdatere indstillingerne i dine filer.

For at gøre det selv, se Vanskelighed
Flyt mit cPanel-website med FTP og FileZilla Basic
Rediger filer i min Linux -hostingkonto Basic
Rediger filer i Windows Hosting Basic
Editing files in Web & Classic hosting Basic
Skift PHP-indstillinger for min hostingkonto Medium