GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

WordPress: E -mailtilmeldingsformularer

Du kan tilføje en tilmeldingsformular til e GoDaddy Email Marketing Signup Forms . Din formular matcher dit site -tema og er knyttet til din GoDaddy Email Marketing -konto. Du kan vælge fra en eksisterende formular på din GoDaddy Email Marketing -konto eller tilpasse en ny. Og hvis du ikke allerede har en GoDaddy Email Marketing -konto, hjælper plugin'et dig med at oprette en.

Bemærk: Hvis du brugte opsætningsguiden til at oprette dit WordPress -site, konfigureres dit plugin automatisk for dig. Du kan bekræfte dette ved at klikke på Plugins og se efter GoDaddy Email Marketing Tilmeldingsformularer . Hvis den allerede er der, kan du springe over for at oprette eller redigere en tilmeldingsformular .

Næste trin

1. Konfigurer WordPress GoDaddy Email Marketing Tilmeldingsformularer -plugin'et
  2. Opret en ny, eller rediger din eksisterende e -mailtilmeldingsformular
  3. Placer din tilmeldingsformular på dit WordPress -site ved hjælp af en widget eller en kort kode