WordPress: Fejlfinding efter ændring i domæne, hosting eller mappe

Hvis du foretager dig noget, der ændrer dit WordPress®-sites URL-adresse, skal du opdatere databasen med den nye URL-adresse, for at dit site skal fungere korrekt.

Har du:

• Har du skiftet domænet på den hostingkonto, hvor WordPress var installeret?
  • Har du flyttet WordPress-installationsmappen?

I begge tilfælde skal du løse problemet med din installation ved at opdatere Wordpress-databasen, så den henviser til din WordPress-installations nye placering.

Bemærk: Hvis du overvejer at flytte din WordPress-installation, men endnu ikke har gjort det, skal du sørge for at gøre det på den korrekte måde. For oplysninger om dette kan du se Ændring af site URL-adresse i WordPress’ codex.

Sådan reparerer du en WordPress-installation med brudte links

Bemærk: Før du udfører denne procedure, anbefaler vi, at du laver sikkerhedskopier af din database. Du kan få yderligere oplysninger i

.

1. Indtast phpMyAdmin for den database, du brugte til WordPress. Du kan få yderligere oplysninger i
    .
  2. Klik i venstre side af den øverste menu, f.eks.: blo11381542067.
  3. Klik på wp_options.
  4. Gå til fanen Browse.
  5. Klik på Rediger i rækken, der indeholder siteurl-værdien.
  6. I feltet option_value skal du slette din gamle URL-adresse, indtaste din nye URL-adresse og derefter klikke på Start.
  7. Gå til næste side.
  8. I den række, der indeholder værdien hjem, skal du klikke på Rediger.
  9. I feltet option_value skal du slette din gamle URL-adresse, indtaste din nye URL-adresse og derefter klikke på Start.

Når du klikker på Start, opdateres databasen. Dit site bør nu fungere korrekt.

Hvis du har installeret WordPress med GoDaddy Hosting Connection® henviser linkene i GoDaddy Hosting Connection fortsat til din gamle installation. Hvis du opdaterer linkene i databasen, kan du imidlertid fortsat opgradere din WordPress-installation via GoDaddy Hosting Connection.