GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

WordPress: Konfigurer plugin til e -mailtilmeldingsformular

Det første trin til at føje en tilmeldingsformular til GoDaddy Email Marketing til dit WordPress -site er at få fat i og konfigurere plugin'et. Selvom du ikke allerede har en GoDaddy Email Marketing -konto, konfigurerer pluginnet en for dig.

Bemærk: Hvis du brugte opsætningsguiden til at oprette dit WordPress -site, tilføjes plugin'et automatisk for dig. Bekræft dette ved at klikke på Plugins og kigge efter GoDaddy Email Marketing tilmeldingsformularer . Hvis det er der, kan du springe over for at oprette eller redigere din tilmeldingsformular .

1. Hold musemarkøren over Plugins på dit WordPress -admin -dashboard, og vælg Tilføj ny .
  2. Brug søgefeltet til at søge efter GoDaddy e -mailmarkedsføring .
  3. I GoDaddy Email Marketing -pluginnet skal du klikke på Installer nu .
  4. Klik på Aktivér plugin .
  5. På listen over plugins skal du klikke på Indstillinger under GoDaddy Email Marketing Tilmeldingsformularer .
  6. De næste par trin afhænger af, om du allerede har en GoDaddy Email Marketing- eller GoDaddy -konto, eller ej.

Hvis du har ... Så gør dette ...
    En GoDaddy e -mailmarkedsføringskonto
    1. Under Kontooplysninger skal du klikke på Log ind her .
    2. Indtast din generelle e -mailadresse og adgangskode til din GoDaddy -konto, og klik på Log ind .
    3. Klik på den GoDaddy Email Marketing -konto, du vil oprette forbindelse til dit WordPress -plugin. Du får vist dine API -legitimationsoplysninger .
    En GoDaddy -konto, men ingen GoDaddy Email Marketing -konto
    1. Under Kontooplysninger skal du klikke på Log ind her .
    2. Indtast din e -mailadresse og adgangskode til din GoDaddy -konto, og klik på Log ind . Du får vist en side, hvor du kan oprette en ny GoDaddy Email Marketing -konto.
    3. Indtast dit Fornavn , Efternavn og Firma . Accepter servicevilkårene, og klik på Opret konto . Du får vist dine API -legitimationsoplysninger .
    Ingen konto
    1. Klik på Tilmeld dig nu i banneret øverst på siden med plugin -indstillinger.
    2. Opret en konto ved at indtaste en e -mailadresse , brugernavn , adgangskode og support -PIN -kode . Klik på Jeg accepterer . Du får vist en side, hvor du kan oprette en ny GoDaddy Email Marketing -konto.
    3. Indtast dit Fornavn , Efternavn og Firma . Accepter servicevilkårene, og klik på Opret konto . Du får vist dine API -legitimationsoplysninger .

7. Indtast din e -mailadresse i feltet Brugernavn på siden med GoDaddy Email Marketing -plugin -indstillinger, og indtast derefter Din nøgle i API -nøglefeltet.
  8. Klik på Gem indstillinger . Du skulle se en bekræftelsesmeddelelse om, at Du er klar!