e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

WordPress: Placer e -mailtilmeldingsformular på mit site

Når du har konfigureret GoDaddy Email Marketing Tilmeldingsformular -plugin og redigeret din tilmeldingsformular efter eget ønske, er du klar til at placere tilmeldingsformularen på dit WordPress -site. Du kan gøre dette ved at tilføje GoDaddy e -mailmarkedsføringsblokken i editoren, en widget eller med kort kode.

Bemærk: Hvis du brugte opsætningsguiden til at oprette dit WordPress -site, er din standardtilmeldingsformular allerede tilføjet til dit site.

Bloker

1. Fra dit WordPress -dashboard skal du vælge Sider eller Indlæg .
  2. Vælg den side eller det indlæg, du vil redigere.
  3. Vælg Tilføj blok .
  4. Fra afsnittet Widgets vælger du GoDaddy e -mailmarkedsføring .
  5. Vælg den formular, du vil bruge, i rullemenuen.
  6. Gem dit indlæg eller din side, og når du forhåndsviser, ser du formularen, hvor du placerede den.

Widget

1. Fra dit WordPress -dashboard skal du holde musen over Udseende og vælge Widgets .
  2. Under GoDaddy Email Marketing under Tilgængelige widgets . Træk det over til højre i det område af dit site, du vil have formularen. Formularpanelet skal udvides for at vise indstillinger.
    Indstillinger for tilmeldingsformularwidget
  3. Hvis du vil give din formular en titel, skal du indtaste den i feltet Titel .
  4. Du kan også indtaste Yderligere tekst for at blive vist under titlen og over formularen.
  5. Under Formular vælger du den tilmeldingsformular, du vil bruge.
  6. Vælg Gem.

Kort kode

1. Fra dit WordPress -dashboard skal du holde musen over Indstillinger og vælge GoDaddy e -mailmarkedsføring .
  2. Vælg fanen Formularer .
  3. Ud for den formular, du vil bruge, skal du vælge helt til højreVælg udklipsholderen for at kopiere kortkoden (udklipsholderen) for at kopiere kortkoden.
  4. Gå til det indlæg eller den side, du vil placere e -mailtilmeldingsformularen i, og indsæt kortkoden direkte i WordPress -komponisten.
  5. Gem dit indlæg eller din side, og når du forhåndsviser, ser du formularen, hvor du placerede den.