GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

WordPress: Rediger min e -mailtilmeldingsformular

Når du har installeret og konfigureret GoDaddy Email Marketing Tilmeldingsformularer, kan du vælge den tilmeldingsformular, du vil bruge, redigere en eksisterende formular eller oprette en helt ny formular.

1. I dit WordPress -admin -dashboard skal du holde musen over Indstillinger og vælge GoDaddy e -mailmarkedsføring .
  2. Klik på fanen Formularer.

Bemærk: Hvis du ikke har nogen tilmeldingsformularer på din konto, GoDaddy Email Marketing Tilmeldingsformularer en tilmeldingsformular til dig.

3. Hold musen over den tilmeldingsformular, du vil redigere, og klik på Rediger formular i GoDaddy Email Marketing . Dette åbner området Tilmeldingsformularer på din GoDaddy Email Marketing -konto. Se følgende vejledninger for at få hjælp til at redigere din tilmeldingsformular:

Bemærk: Din tilmeldingsformular tager stilen af dit WordPress -tema, så foretag ikke ændringer i tilmeldingsformularens tema, farver eller sidehoved, medmindre du også viser den samme formular et andet sted.

4. Hvis du vil oprette en helt ny formular, skal du se under listen over formularer og klikke på Opret en ny tilmeldingsformular .