e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

WordPress: Konfigurer plugin til e -mailtilmeldingsformular

Det første trin til at føje en tilmeldingsformular til GoDaddy Email Marketing til dit WordPress -site er at få fat i og konfigurere plugin'et. Selvom du ikke allerede har en GoDaddy Email Marketing -konto, konfigurerer pluginnet en for dig.

Bemærk: Hvis du brugte opsætningsguiden til at oprette dit WordPress -site, tilføjes plugin'et automatisk for dig. Bekræft dette ved at klikke på Plugins og kigge efter GoDaddy Email Marketing tilmeldingsformularer . Hvis det er der, kan du springe over for at oprette eller redigere din tilmeldingsformular .

1. Hold musemarkøren over Plugins på dit WordPress -admin -dashboard, og vælg Tilføj ny .
  2. Brug søgefeltet til at søge efter GoDaddy e -mailmarkedsføring .
  3. I GoDaddy Email Marketing -pluginnet skal du klikke på Installer nu .
  4. Klik på Aktivér plugin .
  5. På listen over plugins skal du klikke på Indstillinger under GoDaddy Email Marketing Tilmeldingsformularer .
  6. De næste par trin afhænger af, om du allerede har en GoDaddy Email Marketing- eller GoDaddy -konto, eller ej.

Hvis du har ... Så gør dette ...
    En GoDaddy e -mailmarkedsføringskonto
    1. Under Kontooplysninger skal du klikke på Log ind her .
    2. Indtast din generelle e -mailadresse og adgangskode til din GoDaddy -konto, og klik på Log ind .
    3. Klik på den GoDaddy Email Marketing -konto, du vil oprette forbindelse til dit WordPress -plugin. Du får vist dine API -legitimationsoplysninger .
    En GoDaddy -konto, men ingen GoDaddy Email Marketing -konto
    1. Under Kontooplysninger skal du klikke på Log ind her .
    2. Indtast din e -mailadresse og adgangskode til din GoDaddy -konto, og klik på Log ind . Du får vist en side, hvor du kan oprette en ny GoDaddy Email Marketing -konto.
    3. Indtast dit Fornavn , Efternavn og Firma . Accepter servicevilkårene, og klik på Opret konto . Du får vist dine API -legitimationsoplysninger .
    Ingen konto
    1. Klik på Tilmeld dig nu i banneret øverst på siden med plugin -indstillinger.
    2. Opret en konto ved at indtaste en e -mailadresse , brugernavn , adgangskode og support -PIN -kode . Klik på Jeg accepterer . Du får vist en side, hvor du kan oprette en ny GoDaddy Email Marketing -konto.
    3. Indtast dit Fornavn , Efternavn og Firma . Accepter servicevilkårene, og klik på Opret konto . Du får vist dine API -legitimationsoplysninger .

7. Indtast din e -mailadresse i feltet Brugernavn på siden med GoDaddy Email Marketing -plugin -indstillinger, og indtast derefter Din nøgle i API -nøglefeltet.
  8. Klik på Gem indstillinger . Du skulle se en bekræftelsesmeddelelse om, at Du er klar!