Se trafikstatistikker, logfiler og metrics for min Linux -hosting -hjemmeside

Brug cPanel Metrics -apps til at se trafikstatistikker for din Linux -hostingwebsite.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. Vælg cPanel-admin.
  4. Rul ned til Metrics , og vælg derefter den statistikapplikation, som du vil bruge.

Flere oplysninger

• cPanel har dokumentation for statistikapplikationer til metrics .