Workspace Email og Microsoft 365 sammenligning

Når du er flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365, kan du sammenligne funktioner, så din nye e -mailplan fungerer bedst for dig.

Workspace EmailMicrosoft 365

Understøttede e -mailprotokoller

POP/IMAP

Konfigurer Workspace Email

Understøttede e -mailprotokoller

• Microsoft Exchange
  • Bagudkompatibilitet med POP/IMAP

Konfigurer Microsoft 365

SMTP -relæbegrænsninger

Hver Workspace Email -postkasse indeholder 250 relæer om dagen, selvom du kan købe op til 500 relæer om dagen.

Workspace Email -begrænsninger

SMTP -relæbegrænsninger

Microsoft 365 har ikke SMTP -relægrænser.

Microsoft 365 -begrænsninger

Sikkerhedskopiér e -mail, kontakter og kalender

Sikkerhedskopiér Workspace Email -data i Outlook.

Opret sikkerhedskopi

Sikkerhedskopiér e -mail, kontakter og kalender

Sikkerhedskopiér Microsoft 365 -data i Outlook.

Opret sikkerhedskopi

Videresendelse af e -mail

Brug e -mail -videresendelseskreditter til at videresende e -mail til en anden adresse.

Valgmuligheder for videresendelse af e -mail

Videresendelse af e -mail

Tilføj videresendelse på en e -mailadresse eller bruger, så indgående e -mail kopieres til en anden e -mailkonto.

Valgmuligheder for videresendelse af e -mail

Videresendelse til flere adresser

Videresend indgående e -mail til flere adresser (maks. 250 tegn).

Konfigurer videresendelse af e -mail

Videresendelse til flere adresser

Der kan kun være én modtager til videresendelse af e -mailen. For denne funktionalitet skal du oprette en distributionsgruppe i stedet.

Opret distributionsgrupper

Distributionslister

Send e -mail til kontaktpersoner uden at skulle tilføje individuelle modtagere. Distributionslister kan kun oprettes fra kontaktpersoner i en enkelt adressebog.

Opret distributionslister

Distributionsgrupper

Send e -mail til kontaktpersoner eller send gruppekalenderinvitationer uden at skulle tilføje individuelle modtagere. Distributionsgrupper kan modtage mail fra alle brugere i en organisation og kan konfigureres til at modtage mail fra eksterne adresser.

Opret distributionsgrupper

Videresend kopier af e -mail

Send en kopi af hver modtaget e -mail, også kendt som carbon copying.

Videresend kopier af indgående e -mail

Videresend kopier af e -mail

Når du konfigurerer videresendelse af e -mail, skal du markere afkrydsningsfeltet Behold en kopi af videresendt e -mail .

Konfigurer videresendelse af e -mail

E -mailaliasser

Workspace Email har ikke e -mailaliasser.

E -mailaliasser

Opret et alias til at omdirigere e -mail til en enkelt indbakke.

Opret e -mailaliasser

Catch-all e-mail

Catch-all e-mail leverer meddelelser til en e-mailadresse, der ikke findes.

Konfigurer catch-all for Workspace Email

Catch-all e-mail

Microsoft 365 understøtter ikke catch-all e-mail.

Se opsamlingsalternativer

E -mail -skabeloner

Brug e -mailskabeloner til ofte brugte meddelelser, der ikke kræver mange ændringer.

Opret e -mailskabeloner

E -mail -skabeloner

Brug tilføjelsesprogrammet Mine skabeloner til at få adgang til dine skabeloner fra Outlook på internettet og installeret Outlook til Windows eller Mac.

Opret e -mailskabeloner

Tilladte og blokerede afsendere

Bloker en e -mailadresse eller et domæne, så dets meddelelser filtreres som spam.

Brug spamfiltre

Sikre og blokerede afsendere

Bloker en e -mailadresse eller et domæne, så dets meddelelser filtreres som spam. For at efterligne Workspace Email Begrænset tilstand skal du vælge Kun tillid til e -mail fra adresser i mine sikre afsendere og domæneliste og sikre mailinglister.

Bloker eller fjern blokering af afsendere

Spam -e -mail

Markér en meddelelse som ikke spam for at føje afsenderen til din Tilladte liste. Meddelelser markeret som spam føjer afsenderen til den Blokerede liste.

Brug spamfiltre

Spam -e -mail

Flyt uønskede meddelelser til mappen Junk Mail eller flyt meddelelser fra mappen Junk Email til din Indbakke. Ved fremtidige meddelelser skal du blokere eller fjerne blokeringen af afsenderen.

Bloker eller fjern blokering af afsendere