Din hjemmeside flytter! Hvad nu?

GoDaddy arbejder konstant på at give vores kunder den bedste hostingoplevelse på markedet. Som en del af denne indsats opgraderer vi vores Linux 4G -hostingkunder til Linux -hosting med cPanel. Vi ved, at flytning kan være hårdt, men vi tager os af det tunge løft. Alt dit websites indhold, databaser og filer flyttes automatisk til din nye hostingplatform. Før vi flytter dit indhold til dig, er der et par nemme trin, du kan tage for at gøre din overflytning mere problemfri.

Før du foretager nogen oprydning, skal du lave en sikkerhedskopi af dine filer og databaser og gemme dem på din lokale computer.

1. Fjern domænenavne og underdomæner, som ikke længere er i brug, fra din hostingkonto.
  2. Ryd op i dine filer. Slet mapper og filer, der hører til nedlagte hjemmesider, eller som du ikke længere har brug for. Det kan du gøre med FTP og samtidig lave en sikkerhedskopi af din nuværende hjemmeside!
  3. Slet databaser, der ikke bliver brugt.

Det var det! Nu, hvor du har ryddet op på din hostingkonto, er du klar til at migrere!