GoDaddy Auctions® -verificeringsproces

GoDaddys verificeringsproces for byder beskytter både købere og sælgere mod svigagtig auktionsaktivitet. Budgivning på eller angivelse af domæner til salg kan starte umiddelbart efter køb af et GoDaddy Auctions® -medlemskab , men du er begrænset til at afgive 2 bud på et givet tidspunkt eller at byde i alt USD 1500 i bud.

Der er tre auktionstyper, der kræver bekræftelse:

• Value Priced : Genhvervede domænenavne på auktion.
  • Udløbsauktioner : Udløbne domænenavne på auktion.
  • 7-day Auctions : Domænenavne opført af andre sælgere i en traditionel auktion.

Budgiverbekræftelse er påkrævet, hvis du skal overskride budgrænserne, men ikke påkrævet, hvis du kun sælger domæner eller køber med valgmulighederne "Køb nu" eller "Tilbud" under grænsen på USD 1.500.

1. Log på dine GoDaddy -auktioner & reg; konto . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg Indstillinger .
    auktions-indstillinger
  3. På fanen Generelt under Kontostatus skal du vælge Indtast dine PayPal -oplysninger .
  4. Indtast dit fornavn, efternavn og PayPal -e -mailadresse (som de ville blive vist på din PayPal -konto), og vælg Indsend . PayPal -kontoen skal være 100% bekræftet af PayPal -standarder .
  5. GoDaddy sender dig en e-mail, der enten bekræfter din PayPal-adresse eller angiver, at dine PayPal-kontaktoplysninger ikke er gyldige og skal indtastes igen. Kontakt PayPal for at løse eventuelle problemer.
  6. Vælg det sikre link i bekræftelses -e -mailen for at fuldføre bekræftelsen.

En PayPal -konto er kun påkrævet til budgiverbekræftelse og kan kun bruges til at bekræfte én GoDaddy -konto. Du kan bruge din valgte betalingsmetode, når du køber et domæne.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Rediger dine kontoindstillinger for GoDaddy Auctions®
  • Konfigurer min totrinsbekræftelse for at få den bedste sikkerhed på dine domæner og konto.