Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Åbn WebHost Manager (WHM) direkte

Du kan åbne WebHost Manager direkte fra en webbrowser.

1. Indtast en af følgende webadresser i din foretrukne browser:

URL-adresse Beskrivelse
    https://[serverIP -adresse]: 2087 Brug din servers IP -adresse til at få adgang til WHM via en krypteret forbindelse (f.eks.https://999.999.999.999:2087 ).
    https://[domainnavn]: 2087 Brug dit domænenavn til at få adgang til WHM via en krypteret forbindelse (f.eks.https://coolexample.com:2087 ).
    http://[serverIP -adresse]: 2086 Brug din servers IP -adresse til at få adgang til WHM via en ukrypteret forbindelse (f.eks.http://999.999.999.999:2086 )
    http://[domainnavn]: 2086 Brug dit domænenavn til at få adgang til WHM via en ukrypteret forbindelse (f.eks.http://coolexample.com:2086 ).
  2. Lad brugernavnet stå som "rod", indtast din adgangskode , og vælg Log ind .

Vis hvordan