Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Åbn WordPress

Du kan få adgang til WordPress -kontrolpanelet for alle sites i dine Administrerede WordPress -konti. Fra dashboardet kan du redigere hjemmesiden når som helst.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For den hjemmeside, du vil redigere, skal du vælge WP Admin fraMenu -ikon menuen.

menuen med valgmuligheder for website

Dette starter WordPress Dashboard, hvor du opbygger og redigerer hjemmesiden.