Få adgang til min delte postkasse med Outlook på internettet

Brug Outlook på internettet til at få adgang til en delt postkasse eller en anden brugers e -mail, som du har fået adgang til. Du kan vælge at åbne postkassen i et nyt vindue eller føje den til din mappeliste.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Hvis du gerne vil åbne en anden postkasse i et separat vindue:
    • Vælg dit brugerikon øverst til højre og derefter Åbn en anden postkasse .
      Brugerikon og Åbn en anden postkasse
    • Indtast den e -mailadresse, som du gerne vil have adgang til, og vælg Åbn .
  3. Hvis du vil føje en anden postkasse til din mappeliste:
    • Højreklik på Mapper til venstre.
      Mapper
    • Vælg Tilføj delt mappe .
    • Indtast navnet på den e -mailadresse, du vil tilføje, og vælg Tilføj .