Opret en delt postkasse

Med delte postkasser kan en gruppe mennesker læse og sende meddelelser fra en fælles e -mailadresse. Hvis en kunde f.eks. Sender en e -mail til info@coolexample.com , kan medarbejdere, som har adgang til den pågældende postkasse, modtage og besvare meddelelsen.

Denne video er en del af How-To-serien for opsætning af e-mail.

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at oprette en delt postkasse. Du kan finde flere oplysninger i adminroller fra Microsoft.
  1. Log på Exchange -administrationscentret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Gå til modtagere , og vælg derefter delt .
  3. VælgPlus Ny .
  4. I det nye vindue skal du indtaste følgende:
    • Visningsnavn : Navnet på din delte postkasse. Dette er hvad modtagerne vil se, når de modtager e -mail fra denne adresse.
    • E -mailadresse : Navnet på e -mailadressen før @, såsom kontaktperson for generelle forespørgsler eller salg til dit salgsteam. Vælg dit domæne på listen efter @.
  5. Under Brugere skal du vælgePlus Tilføj .
  6. Indtast dine foretrukne brugere for at give dem tilladelse til denne delte postkasse, og vælg OK .
  7. Vælg Gem . Det kan tage ca. 15 minutter, før den delte postkasse er tilgængelig for alle brugere.
  8. (Valgfrit) Vælg for at tilpasse dine tilladelserBlyant Rediger > delegation af postkasse .Plus Tilføj ellerMinus Fjern brugere efter din valgte tilladelse, og gem derefter.