Opret en delt postkasse

Med delte postkasser kan en gruppe mennesker læse og sende meddelelser fra en fælles e -mailadresse. Lad os f.eks. Sige, at du har oprettet en delt postkasse ved navn info@coolexample.com til din virksomhed. Hvis en kunde sender en e -mail til info@coolexample.com , vil alle medarbejdere, som har adgang til den pågældende postkasse, modtage og kunne besvare meddelelsen.

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at oprette en delt postkasse. Du kan finde flere oplysninger i adminroller fra Microsoft.
  1. Log på Exchange -administrationscentret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Under Modtagere skal du vælge Postkasser .
    afsnittet om modtagere udvidet med postkasser fremhævet
  3. Vælg Tilføj en delt postkasse . Vinduet Tilføj en delt postkasse åbnes i højre side.
    tilføj en fremhævet delt postkasse
  4. Indtast et visningsnavn , som er navnet på din delte postkasse. Det er dette, modtagerne vil se, når de modtager e -mail fra denne adresse.
    visningsnavn, e -mailadresse, domæne og aliasfelter
  5. Indtast en e -mailadresse til den delte postkasse. Dette er navnet på adressen før @.

Eksempel: Du kan muligvis bruge kontakt@ til generelle forespørgsler eller salg@ til dit salgsteam.

6. Vælg dit domænenavn på listen.
  7. (Valgfrit) Indtast et alias til din delte postkasse.
  8. Vælg Opret . Din delte postkasse gemmes. Du får vist en meddelelse om succes, når den delte postkasse oprettes. Det kan tage et par minutter, før du kan tilføje medlemmer.
    meddelelse om succes
  9. Under Næste trin skal du vælge Føj brugere til denne postkasse .
    tilføj brugere til denne fremhævede postkasse
  10. Under Administrer delte postkassemedlemmer skal du vælge Tilføj medlemmer .
    tilføj medlemmer fremhævet
  11. Vælg de brugere, som du vil have adgang til den delte postkasse, og klik derefter på Gem .
  12. For at bekræfte, at du vil tilføje tilladelser for delegerede til disse postkasser, skal du vælge Bekræft .

Du får vist en meddelelse om succes, når de valgte brugere er blevet føjet til postkassen. Det kan tage 60 minutter, før dine ændringer vises i Outlook og Outlook på internettet.