Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret en delt postkasse

Med delte postkasser kan en gruppe mennesker læse og sende meddelelser fra en fælles e -mailadresse. Hvis en kunde f.eks. Sender en e -mail til info@coolexample.com , kan medarbejdere, som har adgang til den pågældende postkasse, modtage og besvare meddelelsen.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at oprette en delt postkasse. Du kan finde flere oplysninger i adminroller fra Microsoft.
  1. Log på Exchange -administrationscentret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Gå til modtagere , og vælg derefter delt .
  3. VælgPlus Ny .
  4. I det nye vindue skal du indtaste følgende:
    • Visningsnavn : Navnet på din delte postkasse. Dette er hvad modtagerne vil se, når de modtager e -mail fra denne adresse.
    • E -mailadresse : Navnet på e -mailadressen før @, såsom kontaktperson for generelle forespørgsler eller salg til dit salgsteam. Vælg dit domæne på listen efter @.
  5. Under Brugere skal du vælgePlus Tilføj .
  6. Indtast dine foretrukne brugere for at give dem tilladelse til denne delte postkasse, og vælg OK .
  7. Vælg Gem . Det kan tage ca. 15 minutter, før den delte postkasse er tilgængelig for alle brugere.
  8. (Valgfrit) Vælg for at tilpasse dine tilladelserBlyant Rediger > delegation af postkasse .Plus Tilføj ellerMinus Fjern brugere efter din valgte tilladelse, og gem derefter.

Vis hvordan