Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj mit momsregistreringsnummer

For at hjælpe os med at beregne din virksomheds moms (moms) korrekt skal du føje dit momsregistreringsnummer til hver af dine betalingsmetoder.

1. Gå til siden GoDaddy Betalingsmetoder . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Klik på Rediger ud for din betalingsmetode.
  3. Indtast dit momsregistreringsnummer i feltet Skat -id .
  4. Klik på Gem og gentag disse trin for hver af dine betalingsmetoder.