Tilføj pakkens forsendelsesvægt og dimensioner

Forsendelsesmetoder, der baseres på vægt og varetages af transportfirmaer, kræver oplysninger om pakkens vægt og dimensioner for at fastsætte forsendelsesomkostningerne. Oplysningerne baseres på den emballage, der bruges til forsendelse af produktet. Hvis du vil inkludere oplysninger om selve produktet, skal du tilføje det i produktbeskrivelsen.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul til Website Builder og vælg Administrer ved siden af din website eller butik.
  3. Åbn dine produkter på dit dashboard:
    • I Website Builder skal du gå til Butik og vælge Produkter.
    • I Premium webshop skal du gå til Produkter og vælge Alle produkter.
  4. Vælg et produkts navn eller billede og konfigurer fragten for det.
  5. Åbn fanen Fragt, og indtast pakkens vægt og mål.
    Tilføj pakkens vægt og dimensioner
  6. Vælg, hvordan du vil fastsætte forsendelsesomkostningerne.
    • Hvis du vælger Udregn for mig via forsendelsesmetoder, kan dine kunder vælge forsendelse baseret på de metoder, du konfigurerer, når du tilføjer eller ændrer forsendelsesmetoder.
    • Hvis du vælger Dette produkt sendes altid gratis eller Angiv et forsendelsesgebyr for dette element, vil disse muligheder være gældende for alle i verden, uanset forsendelsesrestriktioner, du tilføjer i forsendelsesmetoderne.
  7. Vælg Gem eller Gem og tilføj et andet for at udføre. Dine ændringer kan nu ses i din butik.