Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj links til sociale medier til min forhandlerbutik

Vis links til sociale medier på din butiksfacade, så dine kunder kan se dine Facebook-, LinkedIn- eller X -konti (tidligere Twitter). Du kan til enhver tid opdatere eller fjerne dine links til sociale medier.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Butiksfacade , og vælg derefter Sociale medier .
    vælg sociale medier
  3. Indtast dine Facebook-, LinkedIn- eller X -URL -adresser.
  4. Vælg Gem for at udgive dine links til sociale medier.

Dine links til sociale medier vises på din butiksfods sidefod om cirka 15 minutter.