Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj links til sociale medier til min forhandlerbutik

Vis links til sociale medier på din butiksfacade, så dine kunder kan se dine Facebook®-, LinkedIn®- og/eller Twitter® -konti. Inkludering af links til sociale medier i din butiksfacade hjælper dine kunder med at følge dig og promovere dit brand.

Bemærk: Hvis du har brug for at ændre websites på sociale medier, kan du når som helst tilføje eller fjerne links.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Butiksfacade , og vælg derefter Sociale medier .
    Klik på Sociale medier
  3. Indtast dine Facebook®-, LinkedIn®- og/eller Twitter® -webadresser.
    Indtast webadresser til sociale medier
  4. Vælg Gem for at udgive dine links til sociale medier. De vises i din butiksfods sidefod om cirka 15 minutter.