Administration af brugere i WordPress

WordPress tilskriver hvert indlæg til en bruger. Med menuen Brugere i WordPress kan du tilføje, ændre eller slette dit sites brugere. Du kan også bruge skærmbilledet Min profil i menuen Brugere til at administrere din administratorprofil.

Brugermenuen indeholder:

• Alle brugere – Udskift eller slet dit sites brugere.
  • Tilføj ny – Rediger dit sites brugere.
  • Din profil – Administrer dine kontaktoplysninger, og indstil dit farvetema og dine navneindstillinger.
  1. Log på dit WordPress-kontrolpanel.
  2. Klik på Brugere i hovedmenuen.
  3. Klik på brugernavnet for den profil, du vil administrere.
  4. Tilpas de personlige indstillinger for denne bruger, og klik derefter på Opdater profil . Du kan få flere oplysninger om brugere i WordPress.org .