GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Administrer mine GoDaddy Pro -klienter

Når du har tilføjet kunder til din GoDaddy Pro -medlemskonto, kan du få adgang til deres konti for at komme på arbejde, anmode om ændringer i adgangsniveau og administrere produkter.

1. Gå til din GoDaddy -produktside .
  2. Vælg Klienter i venstre sidepanel.
  3. Vælg den klient, du vil bruge.
  4. Vælg en eller flere af indstillingerne i den næste tabel. De muligheder, du ser, kan være forskellige afhængigt af de produkter og muligheder, du allerede har konfigureret til din klient.
    Klik på denne ...For at gøre dette ...
    Klientens e -mailadresseSend e -mail til klient
    Anmod om adgangSender en e -mailanmodning til klienten og beder om tilladelse til at købe og administrere produkter. Du kan læse mere iFøj klienter til min GoDaddy Pro -medlemskonto .
    Tilføj produkterShop efter produkter til kunden. Hvis kunden allerede har givet dig tilladelse til at købe og administrere produkter, kan du gå videre til kassen. Ellers kan du sende e -mail til kunden med en liste over anbefalede produkter, der kan købes. Du kan læse mere iTilføj produkter til klienter i mit Dashboard til GoDaddy Pro -medlem .
    Tildel produkter, du har købt til din klient , eller Tildel nuTildel produkter, som du allerede har købt, til kunden. Dette ændrer ikke ejerskab eller fakturering - disse produkter forbliver på din konto.
    AdministrerSe dashboardet for det pågældende produkt. Dashboardet indeholder produktstatus, opgaver, der skal udføres og mere.
    DownloadomkostningerDownload et regneark med de omkostninger, din klient har afholdt.