Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Administrer mine GoDaddy Pro -klienter

Når du har tilføjet kunder til din GoDaddy Pro -medlemskonto, kan du få adgang til deres konti for at komme på arbejde, anmode om ændringer i adgangsniveau og administrere produkter.

1. Gå til din GoDaddy -produktside .
  2. Ved siden af GoDaddy Pro skal du vælge Start .
  3. Klik på den kunde, du vil bruge.
  4. Klik på en eller flere af indstillingerne i den næste tabel. De muligheder, du ser, kan være forskellige afhængigt af de produkter og muligheder, du allerede har konfigureret til din klient.
    Klik på denne ... For at gøre dette ...
    Klientens e -mailadresse Send e -mail til klient
    Anmod om adgang Sender en e -mailanmodning til klienten og beder om tilladelse til at købe og administrere produkter. Du kan læse mere iFøj klienter til min GoDaddy Pro -medlemskonto .
    Tilføj produkter Shop efter produkter til kunden. Hvis kunden allerede har givet dig tilladelse til at købe og administrere produkter, kan du gå videre til kassen. Ellers kan du sende e -mail til kunden med en liste over anbefalede produkter, der kan købes. Du kan læse mere iTilføj produkter til klienter i mit Dashboard til GoDaddy Pro -medlem .
    Tildel produkter, du har købt til din klient , eller Tildel nu Tildel produkter, som du allerede har købt, til kunden. Dette ændrer ikke ejerskab eller fakturering - disse produkter forbliver på din konto.
    Administrer Se dashboardet for det pågældende produkt. Dashboardet indeholder produktstatus, opgaver, der skal udføres og mere.
    Downloadomkostninger Download et regneark med de omkostninger, din klient har afholdt.