Afbryd forbindelsen mellem min hjemmeside og en virksomhedsside på Facebook

Ved at slette GoDaddy-appen til sociale medier fra din Facebook-konto kan du afbryde forbindelsen mellem din hjemmeside og din Facebook-side.

1. Log ind på din Facebook-konto.
  2. Gå til Indstillinger.
    klik på indstillinger for at afbryde forbindelsen mellem hjemmeside og Facebook
  3. I venstre rude skal du klikke på Erhvervsintegrationer.
    klik på erhvervsintegrationer
  4. Markér afkrydsningsfeltet til GoDaddy Social, og klik derefter på Fjern.
    klik på fjern
  5. Klik på Fjern for at bekræfte. Sådan! Det lykkedes at afbryde forbindelsen mellem din GoDaddy-hjemmeside og din Facebook-konto.
    klik på fjern for at bekræfte