Hjemmesideprogram Hjælp

Afbryd forbindelsen mellem min hjemmeside og en virksomhedsside på Facebook

Du kan koble din Website Builder-hjemmeside fra din Facebook-konto. Hvis du fjerner forbindelsen, vil din hjemmesides udvalgte side ikke længere vises på din Facebook-side. Ved at følge de samme basistrin nedenfor kan du også ændre forbindelsen, så den viser en anden side fra din hjemmeside.

1. Log ind på din Facebook-konto.
  2. Gå til Indstillinger.
    klik på indstillinger
  3. I venstre rude skal du klikke på Erhvervsintegrationer.
    klik på erhvervsintegrationer
  4. Markér boksen ved siden af GoDaddy Social, og klik derefter på Fjern.
    vælg GoDaddy Social, klik på fjern
  5. Klik på Fjern igen for at bekræfte. Det lykkedes at afbryde forbindelsen mellem din hjemmeside og din Facebook-konto.