Opret et opslag til sociale medier

Nå ud til din målgruppe på Facebook, Google My Business og Twitter. Hvad gælder Instagram, skal du slå dit opslag op fra en mobilenhed.

Forbered din meddelelse, inden du begynder. Brug Content Creator-værktøjet til at lave dine egne billeder, som fanger din målgruppes opmærksomhed. Du kan begynde, når du er klar med din meddelelse og dine billeder!

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder eller Onlinemarketing, og vælg Administrer ud for den hjemmeside, du ønsker.
  3. Fra dashboardet skal du gå til Marketing > Sociale medier.
  4. Start dit opslag.
    • Vælg Start fra bunden og skriv en tekst. Vælg et billede eller upload et nyt. Du kan tilføje mere end ét billede.
    • Eller vælg Opret indlæg på sociale medier for at lancere Indholdsskaber. Vælg en skabelon, tilpas, og når du er klar, vælger du Fortsæt for at tilføje en tekst og forberede dig på at dele dit indlæg.
  5. Vælg de(t) sociale medie(r), hvor du vil lave et opslag: Facebook, Twitter og Google My Business. Følg vejledningen, hvis du stadig ikke har tilknyttet dit sociale medie.
  6. Vælg Vis opslag.
  7. Tilpas dit opslag til hver enkelt kanal, og vælg, hvornår du vil offentliggøre det (nu eller senere).
  8. Vælg Offentliggør for at offentliggøre det nu eller Planlæg for at offentliggøre det senere.