Opret et billede til sociale medier eller en hjemmeside

Iøjnefaldende grafik er med til at få folk til at holde op med at rulle og læse din besked. Hvad enten du vil dele et inspirerende citat eller en oprette infografik, kan du få mere at vide om, hvordan du bruger det nye Content Creator-værktøj.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder eller Onlinemarketing, og vælg Administrer ud for den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Fra dashboardet skal du gå til Marketing > Creator. Hvis det er første gang, du bruger værktøjet, skal du tilknytte Over af GoDaddy ved hjælp af din GoDaddy-konto.
  4. Begynd at skabe, eller brug Design Editor til at starte et Nyt projekt eller åbne Mine projekter.
  5. Du finder fem muligheder for at skabe indhold på dit projektlærred.
    • Billede: Brug dine egne billeder, eller vælg et fra vores galleri med arkivbilleder. Alle inkluderede billeder kan anvendes, ændres og slås op helt gratis.
    • Tekst: Tekst over et billede kan have en endnu større effekt end selve billedet, så du har flere muligheder for at oprette tekst.
    • Grafik: Alt afhængigt af dit indhold kan det være en idé at tilføje en illustration eller et mønster. Start med en, og tilpas den så ved hjælp af kontrolelementerne på skærmen.
    • Form: Du kan nemt og enkelt give dine projekter kant ved at tilføje former.
    • Skabelon: Kom hurtigt i gang med en professionelt designet skabelon. Erstat eller rediger elementerne i en skabelon med dit eget unikke brandindhold.
  6. Brug lagikonet øverst til højre til at placere elementer foran eller bag andre elementer.
  7. Vælg Eksportér for at gemme dine projekter. På mobilappen kan du også slå opslag op på Instagram eller dele dit billede med andre. Føj det til din hjemmeside som et nyt billede, eller slå det op på sociale medier.
    • Filens opløsning bestemmes af projektlærredets størrelse, så vælger du JPEG eller PNG vil det kun påvirke kvaliteten og filstørrelsen.
    • Vælg PNG, hvis du ønsker en gennemsigtig baggrund.
    • Nogle billeder kan se slørede ud, efter de uploades til Facebook. Du kan rette dette ved at kontrollere, at dit billede har den korrekte lærredsstørrelse, og ved at gemme dit billede som en JPEG-fil med bedste kvalitet (100 %).

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Vil du se en demonstration af Over af GoDaddy, så du kan blive inspireret? Se vores YouTube-kanal, hvor du finder adskillige afspilningslister med hurtige tip og dybdegående vejledningsvideoer.
  • Selvom Over allerede har forudindstillede størrelser for billeder til forskellige sociale medier, bør du læse blogindlægget Social Media Image Sizes Cheat Sheet for 2020 (Oversigt over billedstørrelser til sociale medier i 2020).