Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér en kundesupportformular på mit website i GoDaddy Pro

Du kan aktivere en kundesupportformular på dine hjemmesider, så dine kunder kan kontakte dig direkte fra WP-admin-dashboardet.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Hjem i venstre sidepanel.
  3. Klik på dit billede i øverste højre hjørne, og klik derefter på White Label .
    Åbn indstillinger
  4. Naviger til Kundesupport .
  5. Vælg Brug som formular med send, e-mail sendt til mig, og skriv din e-mail i afsnittet Support e-mail .
  6. Indtast en kort hilsen til dine kunder (f.eks. "Hvordan kan vi hjælpe dig i dag?") I afsnittet Pop-up introduktion . Dine kunder vil se denne meddelelse øverst i formularen.
  7. Klik på Gem ændringer.

Bemærk: Ændringer af White Label -indstillinger påvirker alle websites, der bruger denne funktion.