Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér Premium-tilføjelsesprogrammer på GoDaddy Pro-websites

Du kan aktivere disse premium-tilføjelsesprogrammer til dine websites i GoDaddy Pro Sites-dashboard:

Premium-tilføjelsesprogrammer
Ikon Navn Pris
Ikon for daglig sikkerhedskopiering Daglig sikkerhedskopiering (klon og Safe Update -funktioner inkluderet) Gratis for GoDaddy -hostede websites eller $ 2 pr. Måned pr. Website, der ikke hostes af GoDaddy.
Ikon for Uptime Monitor Overvågning af oppetid Gratis for GoDaddy -hostede websites eller $ 1 pr. Måned pr. Website, der ikke hostes af GoDaddy.
Ikon for SEO -rangering SEO-rangering Gratis for websites på GoDaddy Administreret WordPress -hosting, $ 1 pr. Måned pr. Website for anden hosting.
White Label -ikon White label Gratis for websites på GoDaddy Administreret WordPress -hosting, $ 1 pr. Måned pr. Website for anden hosting.
Klientrapportikon Premium -klientrapporter Gratis for websites på GoDaddy Administreret WordPress -hosting, $ 1 pr. Måned pr. Website for anden hosting.
Ikon for sikkerhedskontrol Premium sikkerhedskontrol Gratis for websites på GoDaddy Administreret WordPress -hosting, $ 1 pr. Måned pr. Website for anden hosting.
Ikon for præstationskontrol Premium præstationskontrol Gratis for websites på GoDaddy Administreret WordPress -hosting, $ 1 pr. Måned pr. Website for anden hosting.
Link overvågningsikon Linkovervågning Gratis for websites på GoDaddy Administreret WordPress -hosting, $ 1 pr. Måned pr. Website for anden hosting.
  1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Tilføjelsesprogrammer i venstre sidepanel.
  3. Alle websites, der føjes til din GoDaddy Pro-konto, er angivet på skærmen Tilføjelsesprogrammer. Lige ved siden af kolonnen Status og URL findes kolonnen Værktøjer . Klik på det tilføjelsesprogram, som du skal aktivere.
    Premium-tilføjelsesprogrammer
  4. Klik på Køb tilføjelsesprogram .