Aktivér totrinsbekræftelse

Konfigurer totrinsbekræftelse (2SV) og få bedre kontosikkerhed. Hvis du ikke har hørt, hvordan totrinsbekræftelse fungerer, kan du læse Hvad er totrinsbekræftelse? før du fortsætter.

1. Gå til GoDaddy Login og PIN-kode-siden. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Under Totrinsbekræftelse, vælger du Tilføj godkendelse.
    Tilføj godkendelse.
  3. Vælg den 2SV-metode, du vil bruge, og vælg derefter Næste:
    • Godkenderapp (anbefales): En godkenderapp, som for eksempel Google Authenticator eller Authy, vil oprette koden. Vælg denne metode for de fleste GoDaddy-konti.
    • SMS-besked: Koden bliver sendt til dig i en SMS. Denne metoder er meget bekvem, men vi foreslår at bruge den som alternativ metode, da den ikke er sikker.
    • Sikkerhedsnøgle: En enhed, som er sat i din computers USB-port bliver brugt til godkendelse. Brug denne metode, hvis du er domæneinvestor, eller vil have sikkerhed på højeste niveau.
  4. Fuldfør opsætningen i overensstemmelse med den metode, du har valgt:
    • Hvis du valgte Godkendelsesprogram, skal du følge anvisningerne for at installere en app, scanne stregkoden og indtaste bekræftelseskoden. Når du er færdig, skal du vælge Fortsæt.
    • Hvis du valgte SMS-besked, skal du indtaste dit mobilnummer og klikke på Fortsæt. Indtast den kode, vi sender til dig via SMS (den er gyldig i 20 minutter), og klik derefter på Gem.
    • Hvis du valgte sikkerhedsnøgle, opsæt hardware til sikkerhedsnøgle (fx Yubikey eller Google Titan).
  5. Vælg Tilføj alternativ, og gentag trin 3-4 for at vælge en alternativ metode til 2SV.
  6. Bemærk: Konfigurer din alternative totrinsbekræftelse på en anden enhed for at spare nedetid. Hvis din primære totrinsbekræftelse for eksempel er godkenderapp på din laptop, kan du konfigurere SMS på din telefon som en alternativ metode.