Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Annuller 2SV - Jeg har ikke adgang til min enhed

At miste adgang til din enhed betyder ikke, at du mister adgang til din konto! Hvis du ikke længere har den enhed, godkenderapp eller hardwaresikkerhedsnøgle, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse , har vi stadig dig dækket.

Trin 1: Søg efter en alternativ 2SV -metode

Hvis du har konfigureret en ekstra 2SV -metode, har du måske slet ikke brug for vores hjælp! Vi opfordrer dig til at konfigurere flere 2SV -metoder , så du har en alternativ metode, hvis du mister adgang til en. Der er tre forskellige måder, du kan konfigurere 2SV på:

Når du bliver bedt om at angive din 2SV-kode under login, skal du vælge Har du problemer med at logge på? for at se en liste over 2SV -metoder, som du har konfigureret. Hvis du har en sikkerhedskopi, skal du vælge den på listen og bekræfte din konto på den måde.

Trin 2: Anmod om adgang via en webformular

Vi ved, at du har meget at gøre, og vi vil gerne have dig tilbage på din konto så hurtigt som muligt. Hvis du ikke har nogen måde at få din 2SV -sikkerhedskode på, har vi en webformular lige til dig. Send os din anmodning, så hjælper vi dig gerne!

1. Gå til siden Request to disable 2SV (Anmod om at deaktivere totrinsbekræftelse) og vælg Get Started (Kom i gang).
  2. Under Kontooplysninger skal du indtaste dit Kundenummer og vælge Næste.
  3. Under dine kontaktoplysninger skal du indtaste dit navn , din e -mailadresse og dit telefonnummer , og derefter vælge Næste .
    • Denne e -mailadresse er, hvordan vi kommunikerer med dig, og den skal stemme overens med den e -mail, der findes på din konto. Hvis du har brug for at opdatere den registrerede e -mailadresse, skal du bruge denne webformular til at ændre den.
  4. Under Giv identifikation skal du uploade en farvekopi af dit myndighedsudstedte billed-id . Kopien skal vise et komplet navn og en underskrift, fødselsdato, udstedelses- og udløbsdatoer, og den afbildede person skal kunne identificeres tydeligt. Vælg Næste .
    • Vent ... hvorfor har du brug for mit ID? Du har konfigureret 2SV, fordi du vil sikre dig, at din konto er sikker. Det ønsker vi også at sikre! Vi kræver et id for at omgå 2SV -sikkerhedsforanstaltningen for at sikre, at du er kontoejer, så vi kan beskytte din konto mod overtagelsesforsøg. Vær sikker på at de oplysninger, du sender, er beskyttet og ikke bruges ud over behovet for at bekræfte din kontoejerskab. For mere information om disse krav henvises til vores Servicevilkår .
  5. Under Firmaoplysninger skal du bekræfte, om et firma står angivet som kontoejeren, og derefter vælge Næste.
  6. Tilføj eventuelle yderligere oplysninger (valgfrit), som du synes vil være nyttigt at medtage, og vælg derefter Næste .
  7. Under Bekræftelser og aftaler skal du markere feltet for at acceptere, og derefter fuldføre sikkerhedsudfordringen.
  8. Vælg Afslut for at indsende din anmodning. Du hører snart fra os!

Bemærk: Der er i øjeblikket mange anmodninger til denne proces. Vi arbejder så hurtigt, vi kan, på at besvare anmodningerne.

Relateret trin

• Har du for nylig ændret telefonnummeret i din profil? Ændringer i din profil overføres ikke til dine 2SV-indstillinger, så sørg for at du også ændrer dit totrinsbekræftelsesnummer .