Kontoadministration Hjælp

Jeg har glemt mit brugernavn

Følg disse trin for at se dit GoDaddy-brugernavn, hvis du har glemt det, men stadig kender din adgangskode.

Påkrævet: Hvis du har et GoDaddy-domænenavn i din konto, skal du kende det for at genoprette dit brugernavn.
  1. Gå til siden Hent brugernavn.
  2. Indtast e-mailadressen for kontoen og klik på Fortsæt. Udfør sikkerhedsspørgsmålet, hvis det vises.
  3. Hvis du har et GoDaddy-domænenavn, skal du i feltet URL-adresse til domæne indtaste et hvilket som helst domænenavn, som er tilknyttet kontoen (for eksempel coolexample.com) og klik derefter på Filtrer. Vi sender straks en engangs PIN-kode til kontoens e-mailadresse.
  4. I feltet Bekræftelseskode indtaster du PIN-koden, som vi sendte til dig, og derefter skal du klikke på Fortsæt. Vi viser dig dit brugernavn og kundenummer.