Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Jeg har glemt mit brugernavn

Følg disse trin for at se dit GoDaddy brugernavn, hvis du har glemt det, men stadig kender din adgangskode.

Påkrævet: Hvis du har et GoDaddy -domænenavn på din konto, skal du kende det for at gendanne dit brugernavn.
  1. Gå til siden Hent brugernavn .
  2. Indtast e -mail -adressen for kontoen, og klik på Fortsæt . Gennemfør sikkerhedsudfordringen, hvis den tilbydes.
  3. Hvis du har et GoDaddy -domænenavn, skal du i feltet URL -adresse indtaste et domænenavn, der er tilknyttet kontoen (f.eks. Smarteksempel.com) og derefter klikke på Filtrer . Vi sender straks en PIN-kode til engangsbrug til kontoens e-mailadresse.
  4. I feltet Bekræftelseskode skal du indtaste den PIN -kode, som vi har sendt til dig, og klikke på Fortsæt . Vi viser dit brugernavn.