Nulstil din adgangskode til GoDaddy

Hvis du har glemt din adgangskode til GoDaddy, kan du nulstille den.

1. Gå til siden nulstil asgangskode.
  2. Udfyld felterne på skærmen og klik derefter på Indsend.

Hvis du ikke kender dit brugernavn eller dit kundenummer, kan du klikke på Jeg har glemt det.

Hvis du ikke kan udfylde denne formular, kan du læse denne artikel

Du modtager en e-mail med din adgangskode på den registrerede mailadresse som indeholder din adgangskode.

Flere oplysninger

For at beskytte dig er der visse kombinationer af ord og vendinger som du ikke må anvende i din adgangskode til din GoDaddy-konto. For eksempel må du ikke anvende ordet »password« i din adgangskode. Hvis du prøver at bruge en ulovlig vending, accepterer vi ikke din nye adgangskode.