Kontoadministration Hjælp

Nulstil din adgangskode til GoDaddy

Hvis du har glemt din adgangskode til GoDaddy, kan du nulstille den.

1. Gå til siden nulstil asgangskode.
  2. Udfyld felterne på skærmen og klik derefter på Indsend.

Bemærk: Hvis ikke du ved, hvad dit brugernavn eller kundenummer er, skal du klikke på Jeg har glemt det.

Hvis du har problemer med at udfylde denne formular korrekt, skal du se denne artikel.

Du modtager en e-mail med din adgangskode på den registrerede mailadresse som indeholder din adgangskode.

Flere oplysninger

For at beskytte dig er der visse kombinationer af ord og vendinger som du ikke må anvende i din adgangskode til din GoDaddy-konto. For eksempel må du ikke anvende ordet »password« i din adgangskode. Hvis du prøver at bruge en ulovlig vending, accepterer vi ikke din nye adgangskode.