Kontoadministration Hjælp

Nulstil din adgangskode til GoDaddy

Hvis du har glemt din adgangskode til GoDaddy, kan du nulstille den.

1. Gå til siden Nulstil adgangskode.
  2. Indtast dit brugernavn eller kundenummer.
  3. Besvar Sikkerhedsspørgsmålet, og vælg derefter Indsend. I løbet af et par minutter modtager du en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Vi sender e-mailen til nulstilling af adgangskoden til den e-mailadresse, der er registreret for din konto. Hvis du ikke modtager e-mailen, har vi måske ikke din nuværende e-mailadresse, og så skal du anmode om adgang til din konto.