Kontoadministration Hjælp

Nulstil din adgangskode til GoDaddy

Hvis du har glemt din adgangskode til GoDaddy, kan du nulstille den.

1. Gå til siden Nulstil adgangskode.
  2. Indtast dit brugernavn eller kundenummer.
  3. Gennemfør sikkerhedsspørgsmålet, og klik på Indsend. I løbet af et par minutter modtager du en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Næste trin

Flere oplysninger

• Vi sender e-mailen til nulstilling af adgangskode til den e-mailadresse, vi har registreret til din konto. Hvis du ikke modtager den e-mail, har vi muligvis ikke din nuværende e-mailadresse, og så skal du anmode om adgang til kontoen.