Få adgang til min domænekonto eller min GoDaddy-konto igen

Indsend en anmodning om igen at få adgang til dit domæne eller din konto, hvis du:

• Har mistet adgang til den e-mailadresse, der er knyttet til din konto.
  • Er angivet som domæneregistrant, men har ikke har adgang til kontoen med dit domæne.

Bemærk: Hvis du har adgang til den e-mailadresse, som er knyttet til din konto, men ikke kan logge på, så prøv at nulstille din adgangskode.

1. Gå til formularen Få adgang til min konto igen.
  2. Vælg E-mailadgang, Domæneadgang eller Adgang med totrinsbekræftelse.
  3. Indtast et eller flere domænenavne i din konto, og vælg derefter Næste.
    • Hvis du ikke har nogen domænenavne, skal du slå Identificer konto efter domæner fra. Indtast dit kundenummer eller loginnavn for at fortsætte.
  4. Indtast dit fornavn, efternavn, din e-mailadresse og dit telefonnummer, og vælg derefter Næste.
    • Hvis du anmoder om adgang til et domæne, skal du indtaste en e-mailadresse, som er forskellig fra den, der er knyttet til dit domæne.
  5. Upload et indscannet eller digitalt farvefoto af dit offentligt udstedte billed-id. Hvis du ikke er kontoholderen eller domæneregistranten, skal du uploade identifikation for både kontoindehaveren eller registranten og dig selv. Når billedet er blevet uploadet, skal du vælge Næste.
    • Vent ... hvorfor behøver I mit id? Vi behøver dit id for at sikre, at du er kontoejeren, så vi kan beskytte din konto mod eventuelle overtagelsesforsøg. Du kan være sikker på, at oplysningerne, du sender os, er beskyttede og ikke bruges til andet end at bekræfte dit ejerskab af din konto. Du kan finde nærmere oplysninger i vores Servicebetingelser.
  6. I rullemenuen skal du vælge Ja eller Nej for at bekræfte, om et firma er anført som kontoholder, og derefter vælge Næste.
    • Hvis du vælger Ja, skal du indtaste firmanavnet og uploade et offentligt udstedt dokument til firmaidentifikation.
      Bemærk: Stiftelsesoverenskomster og dokumenter, som er udskrevet fra internetsider, accepteres ikke.
  7. (Valgfrit) Vælg Ja eller Nej for at bekræfte, om du også vil annullere totrinsbekræftelse for kontoen, og angiv derefter eventuelle yderligere oplysninger.
  8. Vælg Næste.
  9. Ved siden af aftalen/-erne skal du markere afkrydsningsfeltet og derefter gennemføre sikkerhedskontrollen.
  10. Vælg Indsend. Vi kontakter dig direkte angående din anmodning (hvis ordren blev modtaget).

Bemærk: Der er i øjeblikket mange anmodninger til denne proces. Vi arbejder så hurtigt, vi kan, på at besvare anmodningerne.