Få adgang til min domænekonto eller min GoDaddy-konto igen

Indsend en anmodning om igen at få adgang til dit domæne eller din konto, hvis du:

• Har mistet adgang til den e-mailadresse, der er knyttet til din konto.
  • Ikke har adgang til kontoen med dit domæne, og du står angivet som registranten.

Bemærk: Hvis du har adgang til den e-mailadresse, som er knyttet til din konto, men ikke kan logge på, så prøv at nulstille din adgangskode.

1. Gå til formularen Få adgang til min konto igen.
  2. Vælg E-mailadgang, Hjælp til PIN-kode eller Domæneadgang.
  3. Angiv et eller flere domænenavne i din konto, og vælg derefter Næste.
    • Hvis du ikke har nogen domænenavne, skal du slå Identificer konto efter domæner. Angiv yderligere oplysninger til at identificere din konto.
  4. Angiv dit Fornavn, Efternavn, E-mailadresse og Telefonnummer, og vælg derefter Næste.
    • Hvis du anmoder om adgang til et domæne, skal du indtaste en e-mailadresse, som er forskellig fra den, der er knyttet til dit domæne.
  5. Upload et scannet eller digitalt farvebillede af dit offentligt udstedte billed-id. Hvis du ikke er kontoindehaveren eller domæneregistranten, skal du uploade identifikation for både kontoindehaveren eller registranten og dig. Vælg Næste.
    • Vent ... hvorfor skal I bruge mit id? Vi skal bruge dit id for at sikre, at du er domæneejeren, så vi kan beskytte din konto mod eventuelle overtagelsesforsøg. Du kan være sikker på, at oplysningerne, du sender os, er beskyttet og ikke bruges til andet end at bekræfte dit ejerskab af din konto. Du kan finde nærmere oplysninger om disse krav i vores Servicebetingelser.
  6. I rullemenuen vælger du Ja eller Nej for at bekræfte, om et firma er anført som kontoindehaveren. Vælg Næste.
    • Hvis du vælger Ja, skal du indtaste firmanavn og uploade et offentligt udstedt dokument til firmaidentifikation.
  7. (Valgfrit) Vælg Ja eller Nej for at bekræfte, om du også vil annullere to-trinsbekræftelse for kontoen, og derefter angive evt. yderligere oplysninger.
  8. Vælg Næste.
  9. Ved siden af aftalen markerer du afkrydsningsfeltet og fuldfører derefter sikkerhedsspørgsmålet.
  10. Vælg Indsend. Vi kontakter dig direkte angående din anmodning.

Bemærk: Der er i øjeblikket mange anmodninger til denne proces. Vi arbejder så hurtigt, vi kan, på at besvare anmodningerne.