Overfør mit domæne til en anden GoDaddy-konto

Du kan flytte et domænenavn fra din GoDaddy-konto til en anden GoDaddy-konto, så længe domænet er gyldigt. Domæner er ikke berettigede til kontooverførsel, hvis de afventer godkendelse af opdaterede kontaktoplysninger, udløber inden for én dag, er udløbet, eller hvis der allerede er en overførsel i gang.

Domæner, der flyttes til en anden konto, beholder alle eksisterende DNS-indstillinger, men tilknyttede produkter, som f.eks. hjemmeside eller e-mail, overføres ikke med domænet.

1. Log på din GoDaddy-side med overførsler. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Markér afkrydsningsfelterne ved siden af de domæner, du vil overføre. Eller markér afkrydsningsfeltet ved siden af Domæne, og vælg derefter Vælg alle eller Vælg aktuel side.
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Fortsæt .
  4. Indtast den nye kontoejers e-mailadresse, og indtast den igen for at bekræfte.
  5. (Valgfrit) Indtast den nye kontoejers kundenummer.
    • Hvis du indtaster et kundenummer, skal den e-mailadresse, du indtaster, stemme overens med e-mailadressen på den konto, som kundenummeret tilhører.
  6. Vælg, hvorvidt du vil kopiere de nuværende kontaktoplysninger for kvalificerede domæner til den nye konto.
  7. Vælg Send anmodning om overførsel.
    • Hvis dit domæne har Domænebeskyttelse, skal du bekræfte din identitet. Hvis du har haft totrinsbekræftelse slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode vi sendte via SMS eller indtaste koden fra din godkenderapp. Eller skal du indtaste engangsadgangskoden, som vi sendte til din registrant-e-mailadresse.

Overførslen er startet, og modtageren skal nu acceptere domænerne i sin konto. Vælg Se mine overførsler for at gennemse yderligere ventende domæneoverførsler, eller vælg Se mine domæner for at gå tilbage til din domæneportefølje.

Påkrævet: Sørg for, at modtageren tjekker sin e-mail og accepterer flytningen af domænet inden for 10 dage. Kontooverførslen udløber, hvis domænet ikke accepteres inden for 10 dage.