Se status for flytning af mit domæne

Kontrollér status på dine domæner, som flyttes til eller fra GoDaddy. Du kan se, hvor langt dit domæne er i flytteprocessen og finde ud af, hvilke trin der mangler for at gennemføre flytningen.

1. Log på din GoDaddy side med overførsler. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. VælgIndgående flytninger, hvis domænet bliver flyttet til din konto. Eller vælg Udgående flytninger, hvis domænet bliver flyttet fra din konto.
  3. Vælg de forskellige faneblade for at gennemse oplysninger for domæner i en bestemt status. Eller søg efter dit domæne i søgefeltet.
  4. Visse statusser kræver handling fra dig, og det kan ses ved siden af domænet. Se vores guide om domænestatusser, som kan hjælpe dig med at fortsætte med din flytning.

Du får vist bekræftelsen, når dine ændringer er blevet accepteret. Det tager som regel 5 til 7 dage før flytning af domæner er gennemført.