Overfør mit domæne til GoDaddy

Du kan overføre dit domæne til GoDaddy fra en anden registrator. Du skal klargøre dit domænenavn hos din nuværende registrator før du udfører proceduren hos GoDaddy. Hvis dit domæne allerede er registreret hos GoDaddy, kan du flytte dit domæne til en anden konto hos GoDaddy.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

Klargøring til overførsel

For at klargøre dit domænenavn til overførsel skal du udføre nogle handlinger hos din aktuelle registrator.

1. Lås op for domænenavnet hos din nuværende registrator.
  2. ‌‌Få en autorisationskode (også kaldet en EPP-kode eller en overførselsnøgle) fra din nuværende registrator.
  3. Bekræft kontaktoplysningerne for dit domænenavn Din aktuelle registrator kan benytte administratorens kontaktoplysninger under overførslen.

‌‌Start flytningen

Når du har klargjort dit domænenavn, kan du gennemføre flytningen hos GoDaddy.

1. Søg efter det domæne du vil flytte på GoDaddys website.

Bemærk: Domæner kan ikke flyttes til en anden registrator hvis der er gået 60 eller færre dage siden de blev registreret eller siden en tidligere flytning, eller hvis en kunden tilvalgte 60 dages låsning af flytning af domæne efter et registratorskift.

2. Bekræft at domænenavnet er låst op. Du får vist et grønt flueben ud for Lås op for domænet. Hvis dette afsnit ikke er grønt, skal du bede din aktuelle registrator om at bekræfte at domænet er låst op.
    ‌Fjern lås på domænet

Bemærk: Du kan genindlæse status for låsning med knappen Genindlæs status.

3. Indtast din godkendelseskode i det andet felt. Hvis godkendelseskoden er gyldig, får du vist et grønt flueben.
    Indtast din godkendelseskode:
  4. Klik på Fortsæt.
  5. Vælg dine indstillinger for privatlivsbeskyttelse, og klik på Fortsæt.
  6. Vælg din betalingsmetode, og klik på Gennemfør køb for at afslutte.

Bemærk: Det kan tage 7 til 10 dage før domæneoverførsler er gennemført.

Vis mig hvordan