Overfør mit domæne til GoDaddy

Når du overfører dit domæne til GoDaddy, beholder du den resterende tid for din registrering – og så lægger vi yderligere ét års registrering oveni, helt gratis. Det er kun dit domæne, der vil blive overført, men vores dygtige guider kan hjælpe dig med også at få overført din e-mail og hjemmeside til GoDaddy.. Der findes særlige instruktioner for overførsel af domæner med .uk, .ca, .eu, .es, .se og .au til GoDaddy.

Bemærk: Domæner kan ikke overføres inden for 60 dage efter ny registrering, overførsel eller ændring af kontaktoplysninger, hvis den nuværende registrant valgte, at domæner skal låses i 60 dage efter godkendelse af ændringer.

Før du begynder

For at sikre at overførslen foregår uden problemer, skal du følge disse trin sammen med din nuværende registrator, før overførslen til GoDaddy påbegyndes.

• Lås op for domænet hos din nuværende registrator. Dette gør det muligt at flytte domænet fra den nuværende registrator til GoDaddy.
  • Få fat i godkendelseskoden til dine domæner. Denne vil muligvis blive omtalt som "auth code", EPP-kode, overførselskode eller overførselsnøgle. Din nuværende registrator kan hjælpe dig med at skaffe koden.
  • Bekræft kontaktoplysningerne for dit domænenavn. Administratorens kontaktoplysninger kan bruges til at bevare kontakten under overførslen.

Køb domæneoverførslen

Når du er helt klar til at overføre dit domæne, skal du købe overførslen og få domænet flyttet til din GoDaddy-konto.

1. Log på din GoDaddy- konto, eller opret en ny konto. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Gå til siden med GoDaddy-overførsler,og søg efter dit domæne.
    • Hvis dit domæne allerede er registreret hos GoDaddy, viser vi dig muligheden for kontooverførsel, hvor du kan flytte dit domæne til en anden GoDaddy-konto.
  3. Sørg for, at dit domæne ikke er låst. Du vil se en grøn statuslinje, hvis vi kan bekræfte, at dit domæne ikke er låst.
    • Genindlæs statussen ved at vælge Genindlæs status, og så tjekker vi igen, om domænet er låst.
  4. Indtast godkendelseskoden for dit domæne. Du kan få fat på godkendelseskoden fra din nuværende domæneregistrator.
  5. Vælg Fortsæt, når du kan se en grøn statuslinje i afsnittene for låsning og godkendelseskode.
    • Hvis du trykkede på Genindlæs status, bliver du muligvis sendt videre til næste trin uden at skulle trykke på Fortsæt.
  6. Vælg en valgmulighed for domænebeskyttelse, og tryk derefter på Tilføj beskyttelse. Hvis du ikke ønsker at tilføje domænebeskyttelse, kan du i stedet trykke på Nej tak.
  7. Gennemfør købsprocessen for at påbegynde din domæneoverførsel officielt.

De fleste domæneoverførsler tager 5-7 dage at gennemføre. Vi sender dig en e-mail i tilfælde af, at vi ikke kan behandle din overførsel, og du kan se statussen for din overførsel når som helst på din GoDaddy-konto.