Kundestyring Hjælp

Hvad er totrinsbekræftelse?

Totrinsbekræftelse (2SV, også kendt som tofaktorgodkendelse) giver ekstra sikkerhed ved at kræve et ekstra trin, når du logger ind eller prøver at redigere følsomme oplysninger som f.eks. din adgangskode. Vi understøtter følgende 2SV-metoder:

2SV-metode Sikkerhedsniveau Når du logger ind...
SMS'er Godt Vi sender dig en SMS med en sekscifret kode, som du skal indtaste. Du kan ikke logge ind, hvis du ikke kan modtage koden.
Godkendelsesapps, som f.eks. Google Authenticator eller Authy, på din telefon eller andre enheder Bedre Du skal indtaste den kode, du får vist i appen. Du kan ikke logge ind, hvis du ikke har adgang til appen.
Hardwaresikkerhedsnøgler som f.eks. en Yubikey eller Google Titan Bedst Du skal indsætte hardwarenøglen for at bekræfte din identitet. Du kan ikke logge ind, hvis du ikke har nøglen, og din alternative metode ikke virker.

Du skal altid indstille en alternativ 2SV-metode

For at gøre det mindre besværligt, hvis noget går galt (hvis du f.eks. mister din telefon), skal du altid indstille en alternativ 2SV-metode - det er påkrævet, hvis du bruger en hardwarenøgle. Når du aktiverer 2SV, skal du samtidig indstille den alternative metode.

Bemærk: For at få det bedste resultat skal du indstille din alternative metode på en anden enhed - hvis SMS på din telefon f.eks. er din primære 2SV, skal du indstille en godkendelsesapp på din bærbare pc som din alternative 2SV.

En nemmere måde at bruge 2SV på

2SV er som standard påkrævet, hver gang du logger ind. Du kan i stedet indstille 2SV, så du kun skal bruge det ved transaktioner med stor risiko, når du f.eks. ændrer din kontosikkerhed (adgangskode, pinkode, 2SV-metoder) eller overfører et domæne. Hvis du kun sjældent har brug for at udføre transaktioner med stor risiko, er dette måske den bedste løsning for dig.