Kontoadministration Hjælp

Hvad er totrinsbekræftelse?

Totrinsbekræftelse (2SV, også kendt som tofaktorgodkendelse) giver ekstra sikkerhed ved at kræve et ekstra trin, når du logger på din konto eller prøver at redigere følsomme oplysninger som f.eks. din adgangskode. Vi understøtter følgende 2SV-metoder:

2SV-metode Sikkerhedsniveau Når du logger ind...
SMS'er Godt Vi sender dig en SMS med en sekscifret kode, som du skal indtaste. Du kan ikke logge på, hvis du ikke modtager SMS-beskeden.
Godkendelsesapps, som f.eks. Google Authenticator eller Authy, på din telefon eller andre enheder Bedre Du skal indtaste den kode, du får vist i appen. Du kan ikke logge på, hvis du ikke har adgang til appen.
Hardwaresikkerhedsnøgler som f.eks. en Yubikey eller Google Titan Bedst Du skal isætte hardwarenøglen for at kunne logge på. Sørg også for at du tilføjer en anden alternativ metode, så support stadig kan bekræfte din identitet.

Konfigurer en alternativ 2SV-metode

For at gøre det mindre besværligt, hvis noget går galt (hvis du f.eks. mister din telefon), kan du konfigurere en alternativ 2SV-metode. Når du aktiverer 2SV, skal du samtidig indstille den alternative metode.

Bemærk: Konfigurer den alternative metode på en anden enhed for bedste resultater. Hvis du for eksempel bruger en godkenderapp på din laptop som din primære 2SV, kan du konfigurere SMS på din mobiltelefon som den alternative metode.