Log på min GoDaddy-konto – GoDaddy hjælp

Gå direkte til loginsiden for at logge på din GoDaddy-konto, eller følg trinnene nedenfor.

logonside

Bemærk: Hvis du har problemer med at logge på din konto, skal du foretage fejlfinding af almindelige problemer.

1. Gå til GoDaddy-startsiden.
  2. Vælg Log på i øverste højre hjørne (på en mobilenhed skal du vælge personikonet personikon).
    vælg log på
    • Hvis du allerede er logget på, vil du se dit Brugernavn i stedet for Log på. Vælg dit Brugernavn, og vælg derefter Mine produkter for at gå til din GoDaddy-konto.
  3. Under Registrerede brugere skal du vælge Log på.
    registrerede brugere, log på
  4. Indtast dit Brugernavn eller Kundenr.. Du kan også logge på med din Amazon-, Facebook- eller Google-konto.
    • Afhængig af hvornår du har oprettet din konto, kan dit brugernavn være din e-mailadresse. Hvis du ikke kan logge på, efter at du har prøvet med dit brugernavn, kundenummer og e-mailadresse, kan du prøve at hente dit brugernavn.
  5. Indtast din Adgangskode, og vælge derefter Log på.
  6. Hvis du opretter totrinsbekræftelse, bliver du bedt om at indtaste en bekræftelseskode eller bruge din sikkerhedsnøgle til at gennemføre loginprocessen.

Når du er logget på, vises siden Mine produkter.

Relateret trin