Kontoadministration Hjælp

Log på min GoDaddy-konto

Log på din GoDaddy-konto for at åbne dine produkter eller administrere dine domæner og kontoindstillinger.

1. På GoDaddy start-siden skal du klikke på Log på (klik på personikonet, hvis du logger ind med en mobilpersonikon).
    klik på Log på
  2. Klik på Log på under Registrerede brugere.
    registrerede brugere, log på
  3. Indtast dit brugernavn eller kundenummer og din adgangskode, og klik på Log på.
    log på med brugernavn og adgangskode

Bemærk: I stedet for Log på vil du se dit Brugernavn, hvis du allerede er logget på. Klik på dit Brugernavn, og vælg Besøg min konto for at gå til din GoDaddy-konto.