Kontoadministration Hjælp

Log på min GoDaddy-konto

Log på din GoDaddy-konto for at åbne dine produkter eller administrere dine domæner og kontoindstillinger.

1. På GoDaddy start-siden skal du vælge Log på (på mobil vælges personikonet person-ikon).
    vælg log på
  2. Under Registrerede brugere vælger du Log på.
    registrerede brugere, log på
  3. Indtast dit brugernavn eller kundenummer og din adgangskode, og vælg derefter Log på. Det er også muligt at logge på med din Facebook- eller Google-konto.
    log på med brugernavn og adgangskode

Bemærk: I stedet for Log på vil du se dit Brugernavn, hvis du allerede er logget på. Vælg dit brugernavn og vælg derefter Mine produkter for at gå til din GoDaddy-konto.