Åbn mit produkt

Før du kan bruge dit GoDaddy-domæne eller -program, skal du logge ind og åbne det.

1. Log ind på din GoDaddy-konto ved at klikke på person-ikon menuen i øverste højre hjørne og vælge Log ind.
  2. Indtast dit brugernavn eller kundenummer, din adgangskode, og klik på Log ind.
  3. Under fanen Mine produkter skal du finde eller åbne den sektion, du har brug for, og derefter finde det element, du vil bruge.

Bemærk: Hvis du ejer GoCentral, kan du bruge fanen Startside til at vælge et af dine websites og klikke på Rediger website. Klik på Mine produkter, og se trin 3 for at åbne et andet element.

4. Klik på Administrer ved siden af det element, du vil bruge.

Bemærk: Hvis du vil anvende ændringer på alle elementer i en sektion, skal du klikke på Administrer alle øverst i sektioner, hvor elementet vises.

Flere oplysninger

• Få mere at vide om dit produkt på hovedsiden i Hjælp.