Kundestyring Hjælp

Åbn mit produkt

Inden du kan bruge dit domæne eller program fra GoDaddy skal du logge ind og åbne det.

1. Log ind på din GoDaddy-konto ved at klikke på menuen person-ikon i øverste højre hjørne og vælge Log ind.
    Klik på Log ind.
  2. Indtast dit brugernavn eller kundenummer, din adgangskode, og klik på Log ind.
  3. Klik på dette ikon i øverste højre hjørne:
    klikke på person-ikon
  4. vælg mine produkter.
    Klik på Mine produkter
  5. I listen Mine produkter skal du klikke på Administrer (på en mobil skal du klikke på >) ud for det produkt du vil åbne (eller Konfigurer hvis det er første gang du bruger programmet).

Bemærk: Hvis du vil anvende ændringer på alle elementer i en sektion, skal du klikke på Administrer alle (på en mobil skal du klikke på alle øverst i de sektioner, hvor elementet vises.

Flere oplysninger

• Få mere at vide om dit produkt på hovedsiden i Hjælp.