Kundestyring Hjælp

Åbn mit produkt

Inden du kan bruge dit GoDaddy eller produkt, skal du logge ind for at åbne det.

1. Gå til din GoDaddy produktside. Du vil blive bedt om at logge ind, hvis du ikke allerede er logget ind.
  2. På listen Mine produkter finder du det produkt, som du vil åbne, og klikker på pileikon-pilen for at udvide valget.
  3. Klik på Administrer (klik på > på mobil) ved siden af det produkt, som du vil åbne. Eller klik på Konfigurer, hvis det er første gang, du benytter dette produkt.

Bemærk: Hvis du vil anvende ændringer på alle produkter i en sektion, skal du klikke på Administrer alle (klik på Alle på mobil) foroven i de sektioner, hvor produktet vises.

Relateret trin

• Få mere at vide om dit produkt på hovedsiden i Hjælp.