Tilgå mit E-mail og Office-dashboard

Log på dit E-mail og Office-dashboard for at administrere din e-mailkontos valg og indstillinger. E-mail og Office-dashboard er unikt for GoDaddy-kontoindehavere, og det er dér, der ændres adgangskoder, oprettes videresendelser, konfigureres e-mail på enheder og meget mere.

Bemærk: Du kan også logge direkte på din Microsoft 365- eller Professionel e-mailkonto i stedet.

Log på som kontoejer

Hvis du har en GoDaddy-konto eller har adgang til en som delegeret:

1. Gå til dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Indtast dit brugernavn (eller kundenummer) og din adgangskode til GoDaddy.
  3. Vælg Log på.

Som kontoejer hos GoDaddy kan du også få adgang til dit E-mail og Office-dashboard fra siden Mine produkter .

Log på som bruger

Hvis du har en e-mailadresse, men ikke har adgang til GoDaddy-kontoen:

1. Gå til dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Indtast din e-mailadresse og adgangskode.
  3. Vælg Log på.

Hvis du er kontoejer og allerede har logget på din e-mail, bliver du ført til E-mail og Office-dashboard som bruger. Hvis du vil skifte fra brugervisning til kontoejers visning, skal du rulle ned og vælge linket forneden på dashboard.