Gå videre til hovedindhold

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er E -mail og Office -dashboard?

E & Med Office Dashboard kan GoDaddy -kontohavere administrere deres Microsoft 365 -konti og e -mailadresser. Når du er i dashboardet, kan du:

  • Tilføj eller slet brugere
  • Tilføj aliasser
  • Rediger brugerkontooplysninger
  • Opdater adgangskoder til brugere
  • Opdater eller bekræft dine DNS -indstillinger
  • Administrer tilføjelsesprogrammer
  • Åbn de avancerede administrationscentre
  • Konfigurer e-mail på dine enheder med trinvis vejledning

Hvis du har en Microsoft 365 Business Professional -plan eller højere, skal du vælge Download Office for at installere Office -apps på din computer.

Relaterede trin

Flere oplysninger