Videresend min Microsoft 365-e-mail til en anden e-mailkonto

Opret en adresse til videresendelse af e-mails, så indgående Outlook-e-mails sendes til en anden e-mailkonto, som f.eks. Gmail eller Yahoo. Dermed sparer du tid, da du slipper for at tjekke flere e-mailkonti.

Påkrævet: Hvis du vil videresende e-mail til en adresse uden for din organisation, skal du først redigere din spamfilterpolitik for udgående spam. Ellers kan du ikke videresende ekstern e-mail.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg Tandhjulsknappen Indstillinger Indstillinger > Se alle Outlook-indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg Mail > Videresendelse.
    Videresendelse
  4. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér videresendelse, og angiv den e-mailadresse, hvor du ønsker at modtage videresendte e-mails.
    Aktivér videresendelse, og indtast e-mailadresse
  5. Markér afkrydsningsfeltet Behold en kopi af videresendte meddelelser, hvis du vil beholde kopier af dine indgående e-mails i din Outlook-indbakke. Hvis du ikke markerer dette felt, slettes e-mailen fra din Outlook-konto, når den er blevet videresendt.

6. Vælg Gem. E-mails, der sendes til din Outlook-konto, videresendes nu til din foretrukne indbakke.

Vis hvordan