Videresend min Microsoft 365-e-mail til en anden e-mailkonto

Bemærk: Vi er i gang med at løse et problem med videresendelse af e-mail. Hvis der opstår en fejl, kan du prøve at vente en time og så prøve igen. Brugere kan også aktivere automatisk videresendelse i Outlook på internettet.

Konfigurer videresendelse af e-mails på en e-mailkonto, så den indgående e-mail sendes til en anden konto, som f.eks. Gmail eller Yahoo. Videresendelse kan spare tid, eftersom du ikke behøver at kontrollere flere e-mailkonti.

Påkrævet: For at videresende e-mails til en adresse uden for din organisation (som bruger et andet domæne som f.eks. din personlige e-mailkonto) skal du først aktivere ekstern videresendelse af e-mails.
  1. Log på dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Hvis du er kontoejer, skal du vælge Administrer ved siden af e-mailadressen. Ellers skal du fortsætte til næste trin.
    • Tip: Hvis du har administratortilladelser, kan du også konfigurere videresendelser i Administrator > Videresendelse af e-mails. Vælg Tilføj videresendelse, vælg en bruger (hvis du har flere), og gå til trin 4.
      Afkrydsningsfeltet Behold en kopi af videresendt mail
  3. Under Administrer skal du vælge Videresendelse.
  4. Under Videresend e-mail til skal du indtaste den e-mailadresse, som skal modtage indgående e-mails.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Behold en kopi af videresendt mail for at beholde kopier af mail i din indbakke. Hvis du ikke markerer feltet, videresendes beskeder udelukkende til den valgte adresse, og der lægges ingen kopier på Microsoft 365-kontoen.
    Afkrydsningsfeltet Behold en kopi af videresendt mail
  6. Vælg Gem. En bekræftelsesmeddelelse vises. Administratorerne og brugeren får også besked via e-mail, når videresendelse tilføjes eller ændres.

Nye beskeder vil nu automatisk blive leveret til den anden e-mailkonto. For at redigere eller slette din konfiguration af videresendelse skal du vælge Videresendelse igen