Videresend e -mail fra en anden konto til Microsoft 365

Videresendelse af din e -mail til din Microsoft 365 -konto afhænger af de muligheder, der er tilgængelige i din eksisterende e -mailtjeneste.

Hvis din e -mailtjeneste understøtter videresendelse af e -mail, er der sandsynligvis en indstilling eller egenskabsindstilling, som lader dig konfigurere videresendelse af e -mail. Vælg den mulighed og angiv din Microsoft 365 -e -mailadresse som den konto, du vil videresende dine meddelelser til.

Hvis du ikke kan finde en indstilling for videresendelse af e -mail, skal du bede din nuværende e -mailudbyder om at videresende din e -mail til din e -mailkonto, også kendt som mail relay .

Her er nogle tip fra andre e -mailtjenesteudbydere:

• Videresendelse af e -mail fra Gmail
  • Videresendelse af e -mail fra Yahoo
  • Videresend e -mail fra Outlook på internettet